Сашо Попов остава верен на ЦСКА, Хебър ще търси нов треньор

Пътищата на ВК Хебър и треньорът Александър Попов се разделят окончателно. След 10 дневен размисъл човекът-оркестър на столичани в последните близо 20 години взе решение  да продължи своята мисия - спасението на славния армейски волейболен клуб. 

Въпреки че в ръководството на шампионите се надяваха до последно да чуят "да" от Попов за предложението към него, от клуба приеха с разбиране крайното му решение. 
"Благодарим на Александър Попов за всичко, което направи за нас - за отношението най-вече! Той избра да продължи пътя си с ЦСКА. Пред Хебър сега остават важни решения, за които се надяваме да имаме развитие в идните дни", коментира председателят на УС на "тигрите" Александър Иванов. 

Припомняме, че Александър Попов пое Хебър преди полуфиналите в първенството, след което пазарджиклии спечелиха историческа титла под негово ръководство.

В миманса останаха някои неизвестни за широката публика факти около краткия престой на Попов в Пазарджик. Като това, че той пое Хебър без да поставя абсолютно никакви финансови условия.

От тук насетне Хебър има достатъчно време да направи избор на нов и постоянен старши треньор, който да води отбора през следващия сезон. Както е известно лятната подготовка на тима по традиция стартира чак през месец август - достатъчно време за почивка, анализ и селекция. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?