ДЮШ на волейболната Марица подновява тренировки идната седмица

Тренировките в вколата на волейболната Марица ще бъдат подновени идната седмица. Това става факт. след като вчера официално Министерството на младежта и спорта разреши тренировките на закрито и открито за деца до 18-годишна възраст от 26-ти май

„Всички се радваме, че най-накрая се разреши и провеждането на тренировки с деца. В момента сме поставени пред едно предизвикателство, с което се надявам да се справим.

Такова голямо прекъсване на тренировъчния процес от два месеца и половина не е имало никога и въпреки, че водихме занимания с голяма част от състезателите си дистанционно съм притеснен за връщането им в оптимално физическо състояние. Трябва да бъдем много внимателни, за да не се получат контузии.

Надявам се от БФВолейбол да се съобразят с този факт при взимането на решение за подновяване на състезанията при подрастващите. Школата започва своите занимания на 26-ти май, като в периода до 1-ви юни те ще се провеждат на откритите игрища за плажен волейбол. Това ще ни даде възможност да изпълним всички необходими изисквания за заниманията на закрито, които най-вероятно ще стартират от 1-ви юни.

Пожелавам на всички да са здрави и да се върнем бързо към нормалния ритъм на работа в клуба“, заяви спортният директор на школата на Марица (Пловдив) Владимир Котев по повод решението тренировките с деца да бъдат подновени.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?