Трима българи днес на Sofia Open, вижте кога ще играе Кузманов

Трима българи стартират днес участието си на турнира по тенис Sofia Open в зала "Арена Армеец" в понеделник. Втората ракета на страната Димитър Кузманов ще започне в схемата на сингъл срещу Салваторе Карузо (Италия), като двубоят между тях ще бъде първи във вечерната сесия и ще започне най-рано 18,00 часа на централния корт. Веднага след края на този мач на игрището ще излезе шампионът от Откритото първенство на САЩ 2014 Марин Чилич. Поставеният под номер 8 хърватин ще има за съперник 19-годишния чех Йонас Форейтек, участващ с "уайлд кард".

В понеделник започва и надпреварата при двойките. Българите Александър Донски и Васко Младенов ще се изправят срещу британците Джони О'Мара и Кен Скупски. Двубоят е трети от следобедната програма на централния корт.

След края на квалификациите днес пък беше попълнена и основната схема, в която като "щастливи губещи" от пресявките влязоха Мартин Клижан (Словакия) и Иля Марченко (Украйна). Клижан, полуфиналист в надпреварата през 2016 година, ще играе в първия кръг срещу номер 5 Адриан Манарино (Франция). Марченко пък ще се изправи срещу Вашек Поспишил (Канада).

От преминалите успешно квалификациите финалистът в София през 2016 година Виктор Троицки (Сърбия) ще срещне в първия кръг Егор Герасимов (Беларус). Бившият номер 6 в света Жил Симон (Франция), който има 14 титли от Тура на АТP, пък ще стартира срещу Андрей Мартин (Словакия). Другите двама от пресявките Таро Даниел (Япония) и Аслан Карацев (Русия), пък ще играят един срещу друг на старта на основната схема.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?