Премиерът на Сърбия защити Ноле, пое вината за "Адрия Тур"

Министър-председателят на Сърбия Ана Бърнабич обяви, че е готова да поеме вината върху себе си, но да махне от плещите на Новак Джокович гежкия товар на вината за организирането на тенис веригата „Adria Tour“, на която заразени с коронавирус се оказаха Ноле, Григор Димитров, Борна Чорич, Виктор Троицки, както е техни близки и треньори.

„Искам да му окажа подкрепа във всяко едно отношение. Той искаше да направи нещо добро – не само за Сърбия, но и за целия регион. Целта беше да се съберат пари за една добра кауза. Ако може да се прехвърли вината върху мен, аз ще я поема с голямо удоволствие. Наша е отговорността, че облекчихме мерките, а той се вслуша в препоръките. Оставете Джокович на мира, вината е моя“, заяви Бърнабич, която не само е първата жена премиер на Сърбия, но първият разкрил се официално гей, заемащ този пост в западната ни съседка.

Сръбският епидемиолог Зоран Радованович също защити Новак Джокович за организирането на тенис веригата „Adria Tour“

„Новак стана жертва на политически мошеници. Те му казаха, че вирусът отстъпва. Той е виновен само за това, че им повярва. На държавата беше нужна организацията на турнира в Белград, дори и с цената на заразяване на тенисистите“, обяви Радованович.


 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?