Нова неприятност за Григор Димитров, взеха му книжката за...

Край нямат неприятностите за Григор Димитров от началото на годината. След серията загуби и прекаран коронавирус, най-добрият български тенисист остана и  без шофьорска книжка. Хасковлията е бил заловен от полицаи в Монако да кара с превишена скорост. Григо е бил заедно със своя колега Даниил Медведев и още хора, а за случая съобщават руските медии.

Провинението е станало между 4 ч. и 7 ч. следобед, като общо 10 души са карали скъпи автомобили безразсъдно.

На въпросната отсечка, която е 20 километра, максималната разрешена скорост е 110 км/ч, а Димитров и Медведев са шофирали с между 160 и 180 км/ч.

Всички автомобили, сред които и тези на Димитров и Медведев, са с регистрация в Монако. Освен отнетите книжки, са им наложени и глоби на стойност 750 евро.

Пътят свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и мястото, където Григор живее - Монте Карло. Първоначално тенисистите не са били разпознати от полицаите, но тяхната идентичност станала ясна по-късно.

Григор за последно игра на демонстративния турнир на Муратоглу в събота, когато спечели срещу французина Никола Маю, а случаят с безразсъдното шофиране се е случил на връщане.

Не се уточнява дали българинът е бил със своето BMW i8 или с друг автомобил.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
koko

koko

03.08.2020 | 22:56

Законите са за всички!Така е в белите държави/градове/!

Отговори
3 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?