Гришо загуби втория си мач от Адрия тур

Григор Димитров изненадващо загуби мача си от вечерната сесия в първия ден на демонстративния турнир Adria Tour в Белград срещу сърбина Никола Милойевич след 1:4, 3:4 (4). 24-годишният сърбин Милойевич никога не се е изправял срещу първата ракета на България в мъжкия тенис.

Гришо е в група „В“  в Белград, заедно с Лайович, Доминик Тийм и Дамир Джумхур, който обаче се контузи и бе заменен от 145-ия в световната ранглиста Никола Милойевич. 

В първия сет Гришо и Милойевич спечелиха първите си подавания. След това обаче българинът бе пробит на два пъти от сърбина и отстъпи категорично с 1:4 в тази част.

Втората час също не започна добра за Димитров, след като първо не успя да пробие съперника, а след това загуби и своето подаване. Българинът обаче най-накрая се събуди и на свой ред записа първи пробив в мача, за да намали изоставането си на 1:2, след което и спечели на свой сервис за 2:2.

По-рано днес в първия си мач за деня Григор Димитров надигра Душан Лайович с 4:3(2), 3:4(5), 4:1, а утре през деня българинът играе с големия фаворит в групата Доминик Тийм. По-късно в неделя е и финалът, който ще противопостави победителите от двете групи.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?