Гришо пребори COVID-19, разрешиха му да тренира

Най-добрият български тенисист Григор Димитров си е направил нов тест за коронавирус преди няколко дни и резултатът е бил отрицателен, съобщи в "Туитър" известният тенис журналист Давор Буразин. Българинът се чувствал добре. Блогърът написа, че първата ракета на Хърватия Борна Чорич също е с негативен тест и след 14-дневната си изолация му е разрешено да поднови тренировките си на корта.

Това би трябвало да означава, че Димитров и Чорич, които първи дадоха положителни проби за коронавирус миналия месец, са се излекували.

Григор стана първото голямо име в световния тенис елит с положителен тест за коронавирус. Той сам обячи новината вечерта на 21 юни. След това стана ясно, че Борна Чорич, с когото хасковлията игра предишния ден на демонстративния турнир "Адрия Тур" в Задар, също е заразен.

След тях положителни тестове дадоха сръбският тенисист Виктор Троицки и световният №1 Новак Джокович. Още преди седмица стана ясно, че Ноле, организатор на "Адрия Тур", се е излекувал от коронавируса, също както и съпругата му Йелена.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?