Григор зарязан от Лолита за Великден, изненадаха го с добър жребий в Мадрид

Григор Димитров пристигна в Мадрид за участието си на Мастърс турнира, където го застигна добра и лоша новина. Организаторите на надпреварата го изненадаха приятно, след като жребият се оказа благосклонен за него. В откриващия си двубой той ще премери сили с №57 в света Лойд Харис, като това ще бъде първа официална среща между двамата.

При успех на старта, във втори кръг нашето момче го очаква победителят от мача между Алекс Де Минор и Жауме Мунар. На осминафиналите пък по всяка вероятност Димитров ще се изправи срещу най-високо поставения тенисист в тази четвъртина на схемата - Доминик Тийм, който се завръща в игра след повече от месец отсъствие от корта.

Григор Димитров се завръща на корта след претърпяна стоматологична операция и му предстои да се включи в турнира от категория Мастърс 1000 – Mutua Madrid Open, който ще се проведе в испанската столица през следващата седмица - между 2 и 9 май.

Неприятната новина за Григор е, че остана сам за светлите християнски празници, след като любимата му Лолита Османова реши да се прибере в Русия. Гаджето на първата ни ракета няма да придружава  българина на турнира в Мадрид, който започва следващата седмица. Ще е до него обаче на „Ролан Гарос“ в края на май.
 
Лолита качи кадри от семейния дом в Жуковка, окръг Одинцово, Московска обраст. Жилището прилича на истински палат с огромни стаи, луксозно обзаведени в бароков стил. „Най-накрая намерих време да се прибера вкъщи. Макар и за няколко дни, но съм щастлива. Дом, мой сладък дом“, написа Лолита в социалните мрежи.
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Cvetanov

Cvetanov

03.05.2021 | 12:54

Taz e pomakinq ryska. Musli

Отговори
0 0
Цветанов

Цветанов

01.05.2021 | 15:44

Луди сте за връзване.Защо да го е зарязала?Отишло си е момичето за великден за да празнува със семейството си...Глуп.ациии..

Отговори
9 0
Peter Petrow

Peter Petrow

02.05.2021 | 17:54

Много добре казано..... Ако не пишат дивотии... ще им падне реномето!? А това, че има фамилия и личен живот не е важно - понеже е нещо нармално! Днес пишат: Зарязала... за да могат утре да пишат: Налудува се и се връща разкаяна... Папарацописците следват вкуса на глупалянковците - тях тенеса не ги интересува... Приятен ден!

Отговори
0 0
Peter Petrow

Peter Petrow

02.05.2021 | 17:57

П.С. Ако не беше снимката на Григор.... нямаше и да погледна дивотиите отдолу...!!!

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?