Григор тренира с Лолита за Australian Open

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се подготвя усилено за участието си в първия за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия, който ще започне на 8 февруари.  Заради строгите условия на карантина и мерките за ограничение на разпространението на коронавируса, Димитров спазва правилото да бъде извън своята хотелска стая само по 5 часа на ден, които трябва да прекарва в тренировки.

 До сега компания на корта му правеше физиотерапевтът му Алгис Христов, но вчера  българинът реши до него да застане любимата му Лолита Османова. Тенисистите имат право да бъдат придружавани само от 1 човек по време на заниманието.

За целта Лолита реши да облече спортен екип, а компания да двойката правеха Давид Гофен и неговата половинка Стефани Тучито. Българинът и французинът провеждат общи занимания от пристигането си в Австралия.

За приятния слънчев ден в Мелбърн загатна приятелката на Гофен с кратко видео в социалните мрежи.

За жалост влюбените могат да бъдат навън, под парещото австралийско слънце за кратко, тъй като тенисистите не трябва да злоупотребяват с времето си извън хотелските стаи. Димитров и Гофен все пак са от щастливците, които могат да живеят заедно с половинките си.

Григор и Лолита Османова официализираха връзката си в края на 2020 г. Красавицата седеше в ложата на родния тенисист във Виена по време на последния му турнир за миналата година. Месец по-късно те публикуваха обща снимка в социалните мрежи.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Зонго!

Зонго!

25.01.2021 | 23:17

Бах тая Лолита, майна ! Къв пърдялник и бричове изкара, не е истина!

Отговори
0 0
Зонго

Зонго

25.01.2021 | 23:16

Бах тая Лолита, майна! Къв пърдялник и бричове изкара тая рязаната, не е истина!

Отговори
0 0
Ангел

Ангел

25.01.2021 | 20:44

Гофен не е французин

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?