Григор срещу Кирьос преди Australian Open

Григор Димитров ще играе срещу Ник Кирьос в последния си мач преди Australian Open. 28-годишният хасковлия и австралиецът ще открият програмата на демонстративния турнир Куйонг Класик в четвъртък. Мачът между Григор и Кирьос ще започне в 4 часа българско време и ще се излъчва пряко по Диема Спорт. 

До момента Димитров и Кирьос са изиграли четири срещи. Григор е спечелил три от тях. 25-годишният Ник Кирьос в момента е номер 26 в световната ранглиста.

След тях на корта утре ще излязат Стефанос Циципас и Матео Беретини, а в третата среща от програмата Мария Шарапова ще играе с Айла Томлянович.

Припомняме, че Григор Димитров победи в първия си мач на тазгодишното издание на Куйонг Класик - 6:3, 5:7, 10:8 над Борна Чорич (Хърватия). 

Турнирът в Мелбърн продължава въпреки замърсения въздух, който създаде опасности за здравето на състезателите. Мария Шарапова и Лаура Зигемунд не доиграха срещата си във вторник именно поради този проблем. 

В първия кръг на квалификациите на Australian Open пък Далила Якупович се строполи на земята заради задушаване, а впоследствие отказа да доиграе срещата си срещу Щефани Фьогеле.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?