Кметът на Плевен почете пловдивска тенисистка, а ние?

Увлечени покрай номинациите за нов кмет на Пловдив, хората в Общината позабравиха, че има и други неща, които се случват междувременно. Честно казано, в този случай няма значение кой е кметът - дали този, който обича футбола или шлифования в баскетбола, тъй като става въпрос за тенис. Един спорт, който през последните години бележи страхотен прогрес под тепетата. Децата на Пловдив печелят награди, допринасят за славата на града ни.

И ето какво се прави в подобни случаи:

Кметът на Община Плевен Георг Спартански поздрави талантливите плевенски тенисистки Росица Денчева и Йоана Константинова за блестящото им представяне на престижната отборна надпревара от календара на тенис Европа “Лампо троф” в италианския град Резато. Както писахме, националният отбор по тенис на България за момичета до 12 г. с Роси и Йоана в състава си, спечели надпреварата, като на финала победи отбора на Великобритания с три на нула победи. Заедно с плевенчанките днес гост на редовния брифинг в Общината бе и тяхната съотборничка в националния отбор Ивона Савекова (ТК "Локо 98" Пловдив), както и треньорът на националките Даниел Ангелов.

Това малко бижу в дясно е Ивона Савекова - момичето от Пловдив, което побеждава на тенис из Европа

И така, нека не забравяме, че тези млади тенисисти са много по-добри пиари от разни одеяла или флаери на Пловдив 2019. Просто нека уважаваме талантите си, преди да са заминали за София, където да ги уважават подобаващо (и финансово).

И накрая, но не на последно място - Браво, Ивона!! Нека това е само началото на успехите ти!!!

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?