Загорец посреща Локо Пловдив в мечтан мач за Купата

Загорец излиза в мечтания си мач от турнира за Купата на България. Момчетата на Мирослав Миндев приемат носителя на купата Локомотив Пловдив в битка за класиране на 1/8-финал. Заго в момента е на второ място в Югоизточната Трета лига (през уикенда загубиха от Борислав Първомай с 4:3 в голово шоу). В състава има дотса опитни играчи с дълъг стаж в елита - Иван Стоянов и Коста Янев. Аут за мача е Мартин Маринов.

"Дано направим вълнуващ двубой, ще съм много радостен, ако това се случи. Това ще означава, че сме се представили достойно. Трябва да отчетем, че класите са различни. Ако се близо до изненада, ще е добре дошло.

Дано стане интригуващ мач, а и резултатът да е такъв. Истината е, че разполагаме с опитни играчи, в момента нивото им не е близко до това на състезателите от Първа лига.

Нашите момчета са вече аматьори, работят други професии. Да, имат умения и опит зад гърба си, но физическите им възможности не са за елита. Яд ме е, че няма да има публика на стадиона, защото щеше да стане добра атмосфера", коментира пред "Тема Спорт" Мирослав Миндев.

Срещата Загорец - Локкомотив (Пловдив) е днес от 13:30 часа и ще се играе в Нова Загора. Мачът ще е без публика. Може да се наблюдава директно по Diema sport.

Главен съдия: Валентин Станчев, помощници: Ивелин Рашев, Петър Балтов
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
4000

4000

03.11.2020 | 11:03

А сега де, 1/16 финали или 1/8 финали последно ?

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?