Война на нерви преди Локо - ЦСКА! Отрязяха червените за отлагане

Война на нерви започна в първия ден от седмицата, в края на която ще се играе едно от най-завързаните дербита на есенния дял от първенството. В неделя Локомотив Пловдив приема ЦСКА в опит да се върне сред първите три тима в класирането. Червените са трети в таблицата с еднакъв брой точки - по 12 с пловдивчани, но с по-добра голова разлика.

От Борисовата градина поискаха двубоят да бъде отложен. Червените са входирали официално писмо в БФС с молбата си. Те се мотивират със сгъстения цикъл от мачове. Освен за първенство армейците трябва да срещнат тим от Фарьорските острови за Лига Европа, а след това евентуално победителя от сблъсъка Базел - Анортозис.

От Лаута реагираха мигновено и категорично заявиха, че не са съгласни на този вариант. "Това няма как да стане. И ние имаме натоварена програма, но не ни е минавало през ума да искаме отлагане на мачове покрай двубоя с Тотнъм за Лига Европа", коментира пред репортера ни спортният директор на черно-белите Георги Иванов. Преди това и треньорът Бруно Акрапович е изразил своето несъгласие за отлагане на срещата, като е настоял тя да се играе както е по програма.

Най-последни реагираха от БФС, които казаха, че срещата няма да се отлага, а ще се играе по програма. „Срещата от VII-ми кръг на Първа лига между отборите на ПФК „Локомотив 1926“ Пд и ПФК „ЦСКА-София“ Сф, ще се играе по програма на 27.09/неделя/2020 година от 21.00 часа“, обяви сайтът на футболния съюз.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
намръщенЪ

намръщенЪ

22.09.2020 | 12:26

Това не е истинското ЦСКА! Ловеч с купена емблема на ЦСКА и вечномрънкащи и сърдити на цялата вселена - манталитет на Уефски.

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?