Валентич шокира: Външни фактори пречат на Ботев ВИДЕО

Треньорът на Ботев Пловдив, Азрудин Валентич, сподели, че е обнадежден след нулевото реми с Царско село. Босненецът изненадващо обяви, че има външни фактори, които пречат на клуба, но не пожела да ги разкрие.

„Оставихме тежък период зад нас, с 5 поражения в него. Доволен съм, че прекъснахме този период. В последните два мача създадохме много шансове, което ми дава надежда. Израстваме като отбор. Успяваме да се справяме достатъчно добре в преходите между двете фази. Нагласата на играчите беше позитивна и започваме да играем все по-добре“, започна Валентич.

„Постоянно говорим с футболистите, за да имам добра комуникация. Има външни фактори и негативна енергия, която ни влияе. Нашата роля е постоянно да се развиваме. Периодът е тежък, играем през 3 дена и така футболистите имат само един ден за почивка“.

„Може би има психологически проблем, но е чудесно, че успяваме да създадем толкова много положения. Срещу Лудогорец показахме много хубави неща в защита за 70 минути. Има много позитивни неща, но трябва да продължим да работим, за да успеем да берем плодовете от тези позитиви“, завърши специалистът.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Наско

Наско

14.05.2021 | 12:52

Външния фактор си ти некадърник

Отговори
0 1
Тренер

Тренер

13.05.2021 | 20:44

Това е нашия човек.

Отговори
4 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?