Следвайте ни

Ти да видиш! Наградиха свалил 22 килограма вратар с капитанска лента

viber icon

Промяната в Левски започна по старому - Николай Михайлов бе обявен за капитан от "пожарният" треньор Георги Тодоров. 

Причините, според спецът били, че вратарят е големият авторитет в съблекалнята на клуба и решението да му бъде поверена лентата е изключително лесно.

"Николай Михайлов е безспорният капитан на Левски и той ще носи лентата. Все още не сме обсъждали кой ще бъде втори капитан, защото тази седмица бе много бурна, но и това ще стане ясно в скоро време", заяви Георги Тодоров пред репортери.

Обществена тайна е, че Ники Михайлов е на "Герена" от уважение към баща му Борислав. Няма лошо човекът и капитан, че и майор да стане, но има един въпрос, който опира до професионализма.

Преди няколко дни от Левски с гордост обявиха, че Николай Михайлов бил отслабнал с 22 килограма. Сигурно и затова е награден с капитанска лента. Думата ми е обаче за пилеенето на пари в синия стан на килограм. Ники Михайлов взима редовно заплата си, за да тренира и да пази. За пазенето спорно, тъй като загуби спора за номер 1 отдавна. Това обаче не му позволява да качи 22 килограма с неспазване на реижма и невлагане в тренировките. И за капак - да му се плаща заплата. 

Ето виждате ли сега каква е разликата между Левски и европейските грандове!

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?