Станислав Работов с много силни думи за "Ботев", Неделев и Валентич

Юношеският национал на Ботев Станислав Работов сподели, че се чувства щастлив в мъжкия отбор на родния си клуб, и благодари на треньора Азрудин Валентич за доверието да е титуляр в първия кръг при победата над Пирин с 2:1. "Треньорът ми даде шанс, тъй като в подготовката бях на ниво и тренирах здраво. Г-н Валентич е добър специалист, както и много добър човек. Работохолик и истински професионалист. Иначе конкуренцията на моя пост стана още по-голяма след пристигането на силен и опитен бранител. С него конкурентите за поста централен защитник станаха петима. Но мисля, че всичко с времето си. Аз съм твърде млад и пред мен има много години, за да се докажа.

Шансовете на Ботев да се класира в първата шестица са големи, защото разполагаме с добър, балансиран и качествен отбор през това първенство. Като изключим Лудогорец и ЦСКА, всички отбори са равни по сила. Не бих отличил преки конкуренти за шестицата, защото всеки един разполага със стойностни играчи и мачовете ще са 50 на 50.

Силата ни е в сплотения колектив и доброто настроение в съблекалнята. Неделев е уникален футболист, както и добър приятел. С него Ботев ще има нестандартните пасове и отигравания, които са така нужни на отбора", сподели пред Нострабет Работов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?