Шефилд Юн шокира Ман Юн, Тухел с неубедителен дебют в Челси

Манчестър Юнайтед допусна една от най-болезнените загуби в клубната си история, след като падна с 1:2 у дома от последния в таблицата на Висшата лига. Шефилд Юнайтед шокира червените дяволи на Олд Трафорд като им попречи да се върнат на върха във временното класиране.

Головете за победителите бяха дело на Кийн Браян (23’) и Оливър Бърк в (70’), който отбеляза само четири минути след появяването си в игра. За домакините Хари Магуайр възстанови равенството в 64-ата минута. Това бе и първа загуба на играчите на Оле Гунар Солскяер в последните 14 мача в първенството и едва втора победа за "остриетата" от началото на сезона.

Томас Тухел не успя да стартира успешно кариерата си като мениджър на Челси, след като в първия си мач под негово ръководството лондончани направиха нулево равенство с Уулвърхамптън на "Стамфорд Бридж". "Сините" привидно доминириха през цялото време, но показаха типичната напоследък немощ в атака. "Вълците" записаха първа чиста мрежа в първенството от октомври, което също е показателно за играта на съперника в офанзивен план. Така Челси остава само с една победа в последните си шест мача в Премиър лийг.

Резултати:

Бърнли - Астън Вила 3:2

Евертън - Лестър 1:1

Брайтън - Фулъм 0:0.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?