Шефът на УЕФА постави краен срок за първенствата

Доиграването на футболния сезон трябва да започне най-късно в началото на юли, иначе всичко ще бъде провалено, карегоричен е президентът на УЕФА Александър Чеферин. 

"Целта е да подновим двубоите из първенствата в средата на май. Може и през юни, а дори и в края на юни. Но ако не успеем дотогава, то сезонът вероятно ще бъде провален. 

Започнат ли веднъж срещите, има шанс да завършим и тези за купите. Може във вторник да играят Милан - Интер в Серия "А", а по същото време Барселона - Ювентус в Шампионската лига. Намираме се в много деликатна ситуация и трябва да избегнем най-лошото, което би било да не се присъждат шампионски титли и купи на никой. 

Трудно ми е да си представя футбол без фенове на стадионите, но вече сме го правили на няколко пъти. Засега все още не знаем какво ще е положението, когато стане време отново да се провеждат спортни събития. Ако няма друга алтернатива, ще е без публика, защото важното е шампионатите да приключат. Не мога да кажа, че не си мисля и за финали в Лига Европа и Шампионска лига при закрити врата", заяви Чеферин пред La Repubblica.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?