Следвайте ни

Шефът на реферите защити Кабаков от нападките на Домусчиев

viber icon

Съдийската комисия, в лицето на председателя и Костадин Стоичков, защити Георги Кабаков и неговите решения в мача между Лудогорец и Черно море. Ето какво каза Стоичков: 

"Няма жалба (от Лудогорец). Един съдия се създава с години. Кабаков в​ е в проектите​ за Мондиал 2022. След 1986 година, когато за последно Богдан Дочев бе, български съдия не е ръководил. Най-малко ние ще тръгнем един съдия да го "ликвидираме", да го отстраним. Ако не въведем системата ВАР, той ще свири, но асистенти ще са му италианци, испанци и други."

"Тези критики, когато са основателни, аз ще ги приема. Трябва да ви уверя, че съдийската комисия, когато има даден казус, разглеждаме обстойно представянето на съдията, така че излизаме с вътрешно становище и заставаме зад съдията или не заставаме. Недопустимо е, когато собственици на клубове отправят критики, които не са основателни. Има много, бих казал недобри пожелания към съдиите, и в такива моменти Съдийската комисия това, което прави, е да сезира комисията по етика и феърплей за налагане на дисциплинарни наказания." 

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?