Сестрата на Роналдо: Скъпи мой Върджил, спечели титла....

"Скъпи мой Въджил, спечели титли, тогава ще поговорим", изригна сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро.
Дамата атакува Ван Дайк в Instagram, след като малко по-рано холандският бранител на Ливърпул шеговито постна мнение, че нападателят на Ювентус не е "съперник" за тазгодишната Златна топка.

Звездата на Барселона Лионел Меси спечели за шести път отличието, а централният защитник на Ливърпул Ван Дайк е втори по вотове.

Петкратният победител Роналдо не присъства на церемонията, вместо това избра да участва в Гран Гала дел Калчо в Милано, за да получи  наградата си „Най-добър играч в Серия А“.

Ван Дайк коментира отсъствието на 34-годишния португалец по време на интервю с холандския оператор RTL7, докато беше на червения килим, като се пошегува, че този път така или иначе не е спечелил Златна топка.

На въпроса дали отказът на Роналдо да се появи означава, че той има един  съперник по-малко за наградата, Ван Дайк отговори: „Беше ли ми съперник?“

Сестрата на Роналдо - Катя, се включи в Instagram, за да излее яростта си заради коментарите на Ван Дайк, изразявайки убеждението си, че талисманът на Ливърпул не е в същата лига като нейния брат.

"Сега, скъпи Върджил, там, където отиваш, Кристиано Роналдо е отишъл и се е върнал (обратно) хиляди пъти", започна тя.

Виждате ли, скъпи мой Върджил, че Кристиано Роналдо беше трикратен шампион в страната, в която играете от години и все още не сте се хванали за ушите трофея.

Кристиано Роналдо беше дори най-добрият играч и най-добрият голмайстор в страната, в която играете Вирджил. Между другото, той беше дори бе по-млад от вас", написа сестрата на Кристиано Ронадло.

Снимка: Getty/Goal

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?