Съветник на Крушарски става селекционер на Босна и Херцеговина

Ивайло Петев е много близо до това да стане селекционер на националния отбор на Босна и Херцеговина. Специалистът от ловешкото село Баховица е един от най-приближените футболни хора на президента на Локомотив Христо Крушарски. Именно Петев доведе на Лаута треньора Акрапович. Той е провел финални разговори с босовете на федерацията на бившата югославска република и чака решението.

В момента позицията на селекционер на Босна и Херцеговина е вакантна, след като Душан Байевич бе освободен заради незадоволителни резултати. Нещо повече – опитният специалист дори стигна до бой с техническия директор на националния отбор Звездан Мисимович.

Другите разглеждани варианти са Мехо Кодро, Младен Кръстаич, Сергей Барбарез, Блаж Слишкович, Хусреф Мусемич и Амар Осим. Медиите в Босна и Херцеговина обаче твърдят, че кандидатурата на българина е най-сериозна и той вече се е срещнал с представители на Комитета за избиране на нов селекционер в хотел „Marriot“ в Сараево. Според сайта Sportske специалиста не е поставил сериозни финансови претенции и заплатата му ще е около 15 000 евро, а в бъдещия му щаб ще влиза някогашния нападател на "Литекс" Емир Обуча. Кандидатурата му ще бъде поставена на Изпълкома на местната федерация, като за да заема поста са му необходими 12 гласа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Avram

Avram

05.12.2020 | 01:26

A koy shte poeme Lokomotiv, Krusharski? Sasho Tunchev ne stava za starshi trenyor. Eranosian e svoboden v momenta.

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?