Рефер лиши Локо от сензация срещу Тотнъм - 1:2 СНИМКИ

Локомотив Пловдив загуби с 1:2 битката с лондонския гранд Тотнъм в двубой от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Пловдивчани завършиха с двама по-малко след червени картони на Алмейда и Карагарен. Реферът от Германия Харм Осмерс бе най-деен за успеха на "шпорите", след като подмина нарушение срещу вратаря Луков, показа червени картони на Алмейда и Карагарен и отсъди дузпа за 1:1 в 79-ата минута.

Локото пък беше на път да сбъдне чудото в 71-ата минута. Тогава Салинас центрира от корнер, Димитър Илиев продължи с глава, а на задна греда отново с глава Минчев опъна мрежата за 1:0. Минути по-късно домакините можеха да вкарат и втори гол, докато смаяните англичани не вярваха какво им се случва.

Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович заложи на очакван стартов съсРодният тим шокира английския фаворит с гол на Георги Минчев в 71-ата мин. вкара топката в мрежата.тав. На вратата застана Мартин Луков, пред когото се разположиха Диниш Алмейда, Лукас Масоеро и Милош Петрович. Като халфове излязоха Момчил Цветанов и Бирсент Карагарен, а зад Лукас Салинас действаха Парвиз Умарбаев и Петър Витанов. В атака Димитър Илиев помагаше на Анте Аралица. 

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо показа, че в никакъв случай няма да подцени днешния мач с избора си на стартов състав. Пред Лорис действаха Дейвис, Санчес, Дайър и Дохърти. В халфовата линия Хойберг и Сисоко помагаха на Джован Ло Селсо, а атаката водеше Хари Кейн.

Още във втората минута на срещата Тотнъм можеше да открие. Топката достигна до Хюн-Мин Сон, който финтира Петрович, след което шутира, но Мартин Луков успя да блокира удара с крак. В 10-ата минута пък гредата спаси домакините. Успоредно центриране по земя на Ло Селсо намери непокрития Бергвайн. Той стреля от движение, а топката разтресе напречната греда. 

В 27-ата минута от Тотнъм поискаха дузпа. Бергвайн получи топката в наказателното поле, пробва да премине през Масоеро, който го спря, но реферът не отсъди нищо. 

Карагарен пробва шут отблизо, но над гредата в една от редките атаки на домакините. Така полувремето завърши 0:0, като звездните гости успяха да направят едва 2-3 чисти положения.

Страхотно положение за Тотнъм имаше в 53-ата минута. Дохърти центрира отдясно към Сон, той от движение прати топката малко над гредата.

Трагедията за домакините започна, когато Хари Кейн вкара за 1:1 от дузпа в 79-ата минута. Преди това Алмейда спря с ръка топката на голлинията и получи червен картон. Реферът скандално подмина нарушение срещу вратаря Луков преди това. В разправиите и Карагарен получи втори жълт, което на практика обрече Локото, останал с девет играчи. 

Тангуй Ндомбеле вкара от спорно за засада положение за 1:2 в 85-ата минута и сложи край на интригата. 

ЛОКОМОТИВ - ТОТНЪМ 1:2

1:0 Георги Минчев 71, 1:1 Хари Кейн 79-дузпа, 1:2 Тангуй Ндомбеле 85

Стартови състави:

ЛОКОМОТИВ: Мартин Луков, Милош Петрович, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Лукас Салинас, Анте Аралица, Димитър Илиев 

Тотнъм: Лорис, Дейвис, Дайър, Санчес, Дохърти, Хойберг, Сисоко, Сон, Ло Селсо, Бергвайн, Кейн.

 

Снимки: Атанас Кънев

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Късмет

Късмет

18.09.2020 | 11:03

е за Локото, че може да играе с отбор като Тотнъм. Навремето Ботев биеше Барселона, ЦСКА Байерн, Нотингам, Ливърпул и пр.

Отговори
1 0
Ластик

Ластик

18.09.2020 | 09:55

Тотнъм ! Тотално доминираха в мача, в тренировъчно темпо, лежерно, без напрежение, на не повече от 20% от възможностите си. Факт !

Отговори
3 1
Гошо гамена

Гошо гамена

18.09.2020 | 09:15

Тоя Дончо пак е бил на 4-5 мастики когато е гледал мача. Тоя тип не изтрезнява-явно е супер ценен кадър /като Йеремиева/.. Явна дузпа и още по явен червен картон-това са си явни правила. А това, че един там /да не казвам турчин/ се опитва да спори със съдията и получава втори червен картон показва няколко неща-че нашите ритнитопковци не знаят въобще правилата. Това не са нашите съдии-пасти, баници и прочие да се разправяш с тях. Като си толкова ербап-има правила-айде под душа! Въпреки не 100,а 1000 процентовата дузпа за Тотнъм първото полувреме-някой от англичаните да ходи да гони съдията, да го бута, да му обяснява? Не, нали-щото ония хора знаят правилата и са професионалисти. Цинганетата-с циганския манталитет може само срещу селското отборче на чичо им Венци да се разправя със съдиите. Това, че един пияница пише коментар за мач не означава, че ние всички сме балами и трябва да приемаме глупостите му...Нъл тъй Дончо, ай наздраве тая сутрин с една биричка..

Отговори
5 1
Дончо,хайде по-професионално,не фенската

Дончо,хайде по-професионално,не фенската

17.09.2020 | 21:58

Дончо простако,значи съдията беше супер когато не свири100% дузпа за англичаните първото полувреме,после когато взе да компенсира стана сатаната нали

Отговори
8 6
Слаб съдия

Слаб съдия

17.09.2020 | 21:49

Свири си чистата дузпа за тотнъм първото полувреме и мача ти заспива.Локото при такъв развой отнася 3-4 инямаше да е нужно да даваш компенсации на англичаните второто полувреме.

Отговори
5 5
намръщенЪ

намръщенЪ

18.09.2020 | 00:20

Нямам платен канал и едва намерих къде да гледам мача, затова не мога да кажа нищо за първата ситуация. Но ако той тогава не е свирил 100% дузпа за английските боклуци(те с фалшив гол стават световни през 1966), то това още веднъж доказва, че тоя рефер не е в час

Отговори
3 0
Пешо до Десен

Пешо до Десен

17.09.2020 | 21:45

Да, имаше дузпа,но да знаеш,че във волейбола също има едно положение което е същото като дузпата.

Отговори
2 2
До Дончо

До Дончо

17.09.2020 | 21:35

Доньо пак си гледал друг мач или продължаваш да не сваляш черно-белите очила. Съдията не даде очевидна дузпа за Тотнъм първото полувреме, с което спаси Локомотив от последващ разгром. Второто полувреме реши да компенсира и отсъди в полза на Тотнъм спорната ситуация преди дузпата. Като цяло звездите от Лондон потичаха десетина минути, а през останалото време очакваха домакините да се бият сами, което можеше да им изиграе лоша шега. Мауриньо го каза още преди мача - Локомотив има отбор, но няма играчи, а само с отбор можеш да побеждаваш Славия и Етър, но не и отбори от класата на Тотнъм.

Отговори
8 8
Бай Кольо Ботевиста до Ха Ха

Бай Кольо Ботевиста до Ха Ха

17.09.2020 | 21:25

Може да е поражение,но е достойно.А тези милионери от Тотнъм при тази игра заслужават да играят следващият път срещу с.Царацово.

Отговори
14 2
ХаХа

ХаХа

17.09.2020 | 21:10

Какво ви е виновен съдията? Кретенът, който игра с ръка е виновен, защо не се опита да играе с глава или да беше оставил гол. Поне нямаше да има червени картони и дузпа, които повлияха след това за поражението.

Отговори
12 3
намръщенЪ

намръщенЪ

18.09.2020 | 00:16

Явен фаул срещу Луков преди избиването с ръка. Аз съм ботевист, потвърдиха го и още двама души със същия цвят. Но нашите ЕГН-та започват с 5 и 6 и не се ръководим от омраза и емоции. "Тотнъм" са един долнопробен чифутски отбор и нищо повече

Отговори
6 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

17.09.2020 | 20:56

Сега,ако съм на мястото на английската кралица,на тези от Тотнъм няма да им дам да стъпят на английска земя след този резултат,срещу отбор с 9 човека,с измислена дузпа и с гол от засада.

Отговори
9 10
Десен

Десен

17.09.2020 | 21:30

Измислена дузпа!?!? Сигурно си гледал волейбол, там нямаше да има дузпа.

Отговори
12 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?