ПСЖ детронира Байерн, Челси се справи с Порто ВИДЕО

ПСЖ детронира европейския клубен шампион Байерн и си върна частично за загубения финал през миналия сезон. Германците спечелиха реванша в Париж с 1:0, но домакините продължават напред заради повече отбелязани голове на чужд терен, защото преди седмица бяха триумфирали в Мюнхен с 3:2. Ерик Максим Чупо-Мотинг реализира единственото попадение в 40-ата минута. На полуфиналите ПСЖ ще спори с Борусия (Дортмунд) или Манчестър Сити (1:2 в първия мач).

Челси достигна до полуфиналите в Шампионската лига, след като отстрани Порто с общ резултат 2:1. Лондончани загубиха реванша с 0:1, но успехът с 2:0 в първия мач се оказа достатъчен. И двете срещи се изиграха на стадион "Рамон Санчес Писхуан" в Севиля,  като причината за това са мерките срещу разпространението на COVID-19.  

Воденият от Томас Тухел тим контролираше мача от началото до края, като се пропука едва в четвъртата минута на добавеното време, когато Мехди Тареми се разписа за "драконите" с атрактивно изпълнение на странична ножица от границата на наказателното поле.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?