Отлична новина за Ботев: Неделев в игра по-рано от очакваното

Страхотна новина дойде за звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев навръх рождения му ден. Днес той навършва 27 години, а освен това научи, че възстановяването му върви по-бързо от очакванията и ще може да тренира пълноценно още преди края на месеца. Той вече хвърли патериците след операцията на менискуса и работи активно с рехабилитаторите на базата в Коматево.

При благоприятно развитие на възстановяването му, Неделев може да попадне в групата още за домакинството на Черно море на 29 февруари. Националът обаче може да запише първи минути в двубоя за Купата на България срещу Ботев Гълъбово на 4 март и да е на линия за гостуването на Славия, което по програма ще се играе на международния ден на жените - 8 март.

Така на практика сигурните двубои, които Тошко пропуска, са с Локомотив Пловдив и ЦСКА София в първите два пролетни кръга.

Екип "Спорт" на "Марица" честити рождения ден на Тошко Неделев като му жълае здраве, радости със семейството и приятелите, и да направи голямата крачка в кариерата си, която всички чакаме!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?