На Лаута обещаха стадион бижу на Борисов, той подари на министър Горанов фланелка за 12 млн. ВИДЕО

До построят "стадион бижу" до края на годината и да поканят премиера Бойко Борисов да изгледа мач на него. Това обещаха от ръководството на Локомотив по време на разговора с премиера, който пристигна на Лаута заедно с финансовия министър Владислав Горанов и спортния министър Красен Кралев, за да обсъдят как ще се използвант отпуснатите от държавата 12 млн. лева.  

Борисов бе посрещнат от кмета на Пловдив Здравко Димитров, областния управител Дани Каназирева, президента на Локомотив Христо Крушарски и  фенове, които аплодираха министър-председателя.

Премиерът се прегърна сърдечно със спортно-техническия директор Георги Иванов-Гонзо и легендата Христо Бонев-Зума, но не пропусна да се пошегува, че "неговият набор" Камбуров е вкарал за победата на Берое над Локо. Гонзо отнесе майтап и за рекламата, в която се е снимал като полицай.

Подаръкът за премиера беше фланелка в клубните цветове, която Борисов връчи на министър Горанов със закачката, че тя му струва 12 милиона.

Крушарски пък представи проект как ще изглежда клубният стадион след ремонта.

" Моля кмета, общинския съвет, да не се червим. Максимално бързо да направят процедурите. Сигурен съм, че ако нещо няма да достигне, ще го оправим", заяви Борисов.

"Посетих стадион „Локомотив“ в Пловдив, където се срещнах с ръководството и фенове на отбора. Тази седмица правителството отпусна 12 милиона лева за реконструкция на стадиона и на спортната база на клуба. Ние сме осигурили необходими средства и призовах кмета на града и общинските съветници максимално бързо да задействат процедурите, за да е готово строителството до края на годината", написа във Фейсбук Борисов след като се отправи за среща с ръководството и феновете и на другия пловдивски тим Ботев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пенчев

Пенчев

29.02.2020 | 10:40

Бойко, много внимавай с тия двамата - Здравко и Здравка, толкова са алчни, крадливи и "умни", че така ще те омацат с тия милиони, накрая ти ще си виновен за всичко, а те ще се излежават по плажовете в Дубай.

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?