Момичетата от Локо на победа от сребърните медали

Локомотив (Пълдин) Пловдив надигра  ЛП Суперспорт с 5:1 в мач от предпоследния XVII кръг от държавното първенство по футбол за жени.

Още през първото полувреме пловдивчанки поведоха с 4:0 с голове на Кристияна Димитрова в 26-та и 35-та минута, на Александра Янева в 40-та и на Хриси Ласку в 44-та минута. През второто полувреме домакините намалиха темпото и в 60-та минута Десислава Грахльова намали на 4:1, но 15 минути по-късно голмайсторката на домакините Кристияна Димитрова отбеляза своя хеттрик и оформи крайния резултат 5:1.

Етър победи като гост Севлиево лейдис с 5:2. В 18-та минута „болярките” откриха с гол на Велизара Владимирова, а в последната минута на първото полувреме Мирела Моева покачи на 2:0. Истинска голова фиеста се разрази в последните 24 минути на двубоя, когато бяха отбелязани 5 попадения. В 66-та минута Моника Симеонова намали на 1:2, но с 2 гола на Мирела Моева, която направи хеттрик, гостенките поведоха с 4:1. В 83-та минута Виолета Бойчева отбеляза за 4:2, но в 90-та  Михаела Михайлова фиксира крайното 5:2.

Така разликата между Локомотив (Пълдин) Пловдив и Етър остана 1 точка и всичко в борбата за второто място ще се реши в посления кръг.

Срещите от последния XVIII  кръг  ще се играят на 18 юли 2020 г. (събота), 18.00 часа: ЛП Суперспорт  -  Левски, Локомотив (Пълдин) Пловдив  -  Севлиево лейдис, Етър  -  Локомотив СЗ, НСА -  Риал 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?