Митко Илиев си пожела нещо мечтано от пловдивските фенове ВИДЕО

Героят за Локомотив Пловдив от мача с Литекс Димитър Илиев си пожела нещо страхотно за следващия етап от турнира. "Трудна, но сладка победа. Мисля, че бяхме по-добрият отбор и залсужено продължаваме напред. Много трудно ще ни се падна удобен съперник, защото почти всички силни отбори продължават напред. Пожелавам си пловдивско дерби - този път на по-ранен етап”, каза Илиев.

Това е чарът на Купата. Смятам, че Литекс е един от стойностните отбори в Б група, с качествени млади момчета. Постигат добри резултати в Б група, комплимент за Живко Желев, защото изглеждат много добре, подреден отбор, с добри футболисти.

За мен няма абсолютно никакво значение дали ще съм на върха на атаката или зад нападателя. Стремя се по всякакъв начин да съм полезен за отбора, така че където и да играя, няма разлика", призна Илиев. 

Със сигурност този тежък мач усложнява физическото ни състояние, но това са последните два мача и в каквото и състояние да сме, ще дадем максимума. Въпреки че играят малко футболисти, справяме се добре и физически и няма проблем. Русе е неудобен съперник за нас, така че отиваме пределно мотивирани за решителния мач с Левски, който може да се окаже финал за второто място на полусезона", завърши Илиев. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?