Митко Илиев направи съдиите за смях, Акрапович хвали Локо ВИДЕО

Капитанът на Локомотив Пловдив беше много разочарован след загубата от Лудогорец и престъпното съдийство в мача. Той отправи сериозни упреци към реферите за неотсъдената дузпа и заяви, че са надиграли тима на „зелените“.  

„Имахме малшанс, изиграхме страхотно първо полувреме. Вместо да стане 2:0 стана 1:1. Не се сещам за тим, който да има толкова положения тук. Не мисля обаче, че можехме да вземем нещо с такъв съдия. По-чиста дузпа не съм виждал.

На три метра е съдията. Ако съм на негово място ще ме е срам да изляза. Под афект съм. Направихме, така че Лудогорец да изглежда като посредствен отбор. Тръгваме си с гордо вдигнати глави.

Първото полувреме ги изненадахме с преса. Имахме малшанс, греда, нелеп втори гол. Мисля, че реагирахме правилно, борихме се до края“, заяви Димитър Илиев.

Треньорът Бруно Акрапович не пожела да коментира съдийството. Той предпочете да подчертае позитивите в своя отбор. 

“През първото полувреме можеше да е 4:0 за нас. После получихме гол в най-добрия ни момент. По това време Лудогорец изглеждаше като срещу Еспаньол.

Всичко, което виждате на терена, е благодарение на тренировките през седмицата. Момчетата се справят уникално на тренировките и затова изглеждат добре.

Опитахме се да вземем три точки. Вярвах, че е възможно. Лудогорец има страхотно качество, а ние нямаме толкова широк състав. Такъв силен отбор е нормално да има шансове. Преди мача ни отпаднаха и двама титуляри. В последната секунда се контузи Малембана и трябваше да пренареждаме защитата”, каза Акрапович, който обяви свой футболист за най-добрия в българското първенство.

“Според мен Алмейда е най-силният играч в българската лига”, категоричен е Акрапович.

“Не се уплашихме да влезем в последната третина, имахме шансове и само късметът спаси Лудогорец. Томашевич направи страхотен мач. Не го критикувам, грешката просто се случи. Направихме страхотен мач. Обръщаме се към следващия. Не е лесно да играеш двубой срещу толкова силен противник. Голям комплимент на отбора и публиката”, завърши треньорът на Локомотив (Пловдив).
Снимки от sportal.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?