Меко ирландско: Правиш лотария, колата печелят конкурентите!

Фин Харпс е скромен ирландски клуб от 5000-ото градче Балибофи. Най-високото му постижение е победата в купата на Ирландия през 1974 година.

Наскоро клубът организира мащабна лотария по нейните стандарти.

„Събраните пари ще отидат за разработването на нови площадки за тренировки за възрастни и непълнолетни в близост до новия стадион. Това ще облекчи финансовата и административна тежест ”, каза говорител на Фин Харпс.

Всяка лотария предвижда теглене на награди. За тази цел клубът се обедини с местен дилър на автомобили: единият от победителите получи Renault Cleo, вторият Dacia Sandero Stepway, а третият хиляда евро.

Така Dacia Sandero беше спечелена от генералния директор на футболния конкурент Слиго Роувърс Колин Фехили!

Освен всичко, двата клуба са преки конкуренти: след четири кръга Фин Харпс е на второ място в таблицата, а Слиго Роувърс е на трето място. Тази събота отборите ще играят помежду си.

"Слиго" е малко по-титолуван, но и доста провинциален клуб от 20-хилядния град със същото име. За 93 години той спечели три титли, четири купи и две купи на лигата в Ирландия.

Наскоро клубът проведе и интересна акция. Всяко дете, родено в университетската болница Слайгог тази година, ще получи фланелка на Слиго Ровърс в деня, в който се роди. Фланелката е точно копие на домашния комплект за сезон 2021 (в Ирландия играят по пролетно-есенната система), която включва всички детайли на фланелката.

Колин Фехили, главен изпълнителен директор и сега собственик на Dacia Sandero, каза: „Ние сме много горди с това, което Rovers означава за целия регион. Този клуб е част от живота ни, която ни обединява. Стартирахме кампания, за да предадем това чувство на възможно най-много хора. "

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?