Следвайте ни

Мечечиев и Брайтнера ще водят ФК Ямбол

viber icon

Бившият защитник на Локо(Пд) Георги Мечечиев се завърна в родния Ямбол за да поведе едноименният местен футболен клуб през втория дял от шампионата на Трета ЮФЛ. Мечето ще води ямболци в тандем с друга местна легенда - Добри Добрев - Брайтнера, стана ясно по време на контролата на ФК Ямбол срещу Хебър в Пазарджик, загубена с 3:1 от гостите. Мечечиев е ангажиран и в школата на ФК Свобода(Пещера), където води занимания на децата, а свободното си време играе футбол за удоволствие в Чико-Бунара(Бяга). Той е и професионален фитнес-инструктор - занаят, който упражнява в Пловдив. Сега в Ямбол се надяват, че с идването на Мечечиев местният футболен клуб ще повиши най-напред нивото на физическата си подготовка.

Идеята на УС на клуба е в отбора да бъдат върнати местни футболисти, които до този момента са играли в други клубове. Георги Мечечиев ще направи официален дебют на треньорския мостик в Ямбол на 20-ти февруари, когато отборът му ще приеме Марица(Пловдив).      

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай