Масоеро пак в Локо? Новият му клуб пред фалит

Защитникът на Локомотив Пловдив Лукас Масоеро може в най-скоро време да стане отново свободен агент. Преди седмица аржентинецът, с когото "Лаута" не пожелаха да подпишат нов договор, парафира с новака в руската Супер лига Нижни Новгород.

Възможно е обаче Нижни да не започне новия сезон в Русия, а стова и контрактите с новите играчи да бъдат анулирани. За това предупреждава новият треньор на отбора Александър Кержаков.

Кержаков бе назначен през юни по настояване на губернатора Глеб Никитин

Към днешна дата клубът дължи на играчите 120 милиона рубли (2.6 млн лева). Обрастната управа ще отпусне на клуба за новия сезон 300 милиона (6.7 млн лева), но бюджетът на отборите от най-високото ниво на руския футбол е в рамките на 1.8 милиарда рубли (40 милиона лева).

Припомняме, че на Масоеро изтече през юни и той реши да се пробва при съперника на Лудогорец в Шампионска лига - Шахтьор Солигорск. Там обаче финансово условията бяха по-лоши от тези на "Лаута" и аржентинецът се върна в Пловдив. Тук опита да уговори нов контракт с Локо, но шефовете се направиха на обидени и се отказаха от услугите му.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?