Мартин Камбуров продължава в ЦСКА 1948

След Балъков "числата" привлякоха и легендата на Локо Пловдив

Голмайстор №2 в историята на А група Мартин Камбуров ще продължи кариерата си в ЦСКА 1948. 39-годишният свиленградчанин сподели това пред "Марица" като уточни, че ще доиграе сезона в Берое. Легендата на Локомотив Пловдив каза още, че ще парафира официално договор през следващата седмица.

"Сега вече мога да обявя, че ще продължа кариерата си в ЦСКА 1948. С г-н Найденов се разбрахме за договора и в близката седмица ще бъде подписан и обявен официално. Той ще влезе в сила за следващия сезон.
До края на първенството ще си изпълнявам договорните отношение с Берое.  Херо си има други виждания за следващия сезон и е в правото си, защото той е старши треньор и той носи най-голяма отговорност за представянето на отбора.

Не искам да коментирам това, че съм играл в ЦСКА, а сега ще носи екипа на ЦСКА 1948. Аз съм професионалист и не е моя работа да коментирам отношенията между двата клуба и агитките.

Знаете много добре каква е целта ми - да стана голмайстор №1 във футболното ни първенство за всички времена. Искам да изпреваря рекорда на Петър Жеков, но за да го направя, преди всичко трябва да съм здрав. Това си и пожелавам", сподели пред репортера ни Камбуров.

Това е втори голям трансферен удар за новака в елита. Тази сутрин бе обявено, че старши треньор на тима ще бъде легендата на българския футбол Красимир Балъков.

 
 

 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?