Марица се мести в Оризари, чакат Пламен Крачунов

Заради ремонт на тревното покритие на клубния стадион, първата тренировка на новоселектирания представителен тим на Марица Пловдив ще се проведе на базата на Евроколежа в Оризари. Заниманието е в понеделник, 21 юни от 10,30 часа.

Припомняме, че след промоцията на Марица във Втора лига, в отбора се вляха свежи пари от нови спонсори, единият от които е Лайтгаз. 

Ще се подмени тревното покритие на стадион Марица (старото вече е изкопано), ще се сложат пластмасови седалки на двата сектора около Централната трибуна, останалите ще се изчистят от треволяците и ще се боядисат. 

Иначе, в отбора на Марица днес се очаква поредното ново попълнение. Ако Пламен Крачунов не си намери отбор от Първа лига или в чужбина, той ще заиграе с екипа на родния си клуб.

Тренировки ще започнат:

Нови: 1. Петър Начев, 2. Мартин Газиев, 3. Християн Димитров, 4. Станислав Маламов, 5. Илиян Йорданов, 6. Симеон Вешев, 7. Айкут Янъков, 8. Георги Божилов, 9. Мариян Тонев, 10. Валери Домовчийски, 11. Веселин Марчев

 Стари: 1. Илия Николов, 2. Георги Иванов, 3. Величко Величков, 4. Йордан Пейчинов, 5. Георги Аврамов, 6. Сами Мехмедов, 7. Милен Танчев, 8. Теодор Фърков

Даниел Спасов, Борислав Дончев, Александър Праматаров, Георги Георгиев

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?