Локо търси цаката на кривата калиманда за Бруно Акрапович

Локомотив (Пловдив) се изправя срещу кошмара на Бруно Акрапович в България - Черно море. Босненецът е загубил 4 от 7-те двубоя срещу този съперник, откакто е начело на черно-белите.

През миналия сезон Локомотив играеше силно в първенството след двубой в евротурнирите. Смърфовет" записаха победи срещу Ботев (Враца), Арда (Кърджали) и Дунав, а срещу Лудогорец завършиха наравно. 

Очаква се в състава на пловдивчани да има някои рокади. Възможно е от първата минута да започне новото попълнение Кристиан Илич вместо Момчил Цветанов, който стартира в Черна гора.

По десния фланг със сигурност ще действа Бирсент Карагарен, а в средата на терена до Парвизджон Умарбаев ще играе един измежду Милош Петрович и Петър Витанов. Атаката отново ще водят капитанът Димитър Илиев и Анте Аралица.

Привлеченият от Левски Георги Георгиев ще направи дебют на вратата на Черно море. Той ще замени младежкия национал Иван Дюлгеров.

В предни позиции ще се разчита на Исмаил Иса, а зад него ще действат Родриго Енрике, Илиан Илиев-младши и Матиас Курьор, който е вкарал 4 от 6-те гола на "моряците" и води в листата на стрелците заедно с Иван Коконов и Атанас Илиев.

 Двата отбора са се срещали общо 104 пъти в елита, като Локомотив има леко предимство - 41 победи, 28 равенства и 35 загуби. Головата разлика също е в полза на пловдивчани - 136:122.

Най-често срещяният резултат между съперниците на "Лаута" е 1:0. В последните 10 мача всеки от тимовете има по 4 победи, а два двубоя завършиха наравно.

efbet Лига - 4 кръг:

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни състави:

ЛОКО ПД (3-4-1-2): Луков; Малембана, Масоеро, Алмейда; Карагарен, Петрович, Умарбаев, Илич; Салинас; Д. Илиев, Аралица
Старши треньор: Б. Акрапович

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Г. Георгиев; Попов, Димов, Станчев, Панов; С. Велев, Панайотов; И. Илиев, Р. Енрике, Курьор; И. Иса
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Георги Димитров
СТАДИОН: "Локомотив"
НАЧАЛО: 18:45 часа

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?