Лазар Марин отпадна от Ботев за Лудогорец

Завърналият се в Ботев защитник Лазар Марин отпадна от групата за гостуването на Лудогоре. Двубоят е днес от 15.00 часа на стадиона в Делиормана и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров. Шуменският рефер е познат като приятел на делиорманци, но и той не им помогна при загубата от Локомотив през лятото. Марин ще стиска палци на съотборниците си от вкъщи, тъй като се контузи в последните минути на срещата със Славия. Тепърва ще стане ясно колко сериозна е травмата му и колко дълго ще отсъства от терена.
Вместо Марин в разширения състав попадна другото ново попълнение от зимната пауза Атанас Зехиров.
Последната тренировка преди мача бе тази сутрин в Коматево, след което жълто-черните заминаха за Разград.

Феновете на Ботев ще бъдат настанени в сектор "Гости" на "Лудогорец арена". Билетите за "жълто-черните" привърженици ще бъдат на цена 8 лева, а касата пред сектора ще отвори врати 2 часа преди началния съдийски сигнал.

Ето и групата на Ботев:  Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Джонатан Перейра, Радослав Терзиев, Атанас Зехиров, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов,Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Кристиан Добрев, Антон Карачанаков, Феребори Доре

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?