Култов Венци: Русата Златка е по-богата от Благо и Диксъна

Култов Венци Стефанов! Босът на Славия разби мечтите на Левски за спасение с парите на англичанина Диксън.

"Като малък четох книгата "Барон Мюнхаузен". Това в Левски ми прилича на някаква фантасмагория, няма връзка с действителността. Такива безумни идеи и такива хора, дето изсипват милиони, защото Левски бил страшна марка, ЦСКА ще прави стадион в Борисовата градина, Берое и скъпия ток... Явно идва времето, в което всеки ще си плати за гяволъка", каза Венци през "Спортал". 

"Берое е падал, ставал, свикна ли са. За Левски е по-кофти, но така е като разчиташ само на чужда помощ и не правиш нищо. Батков се мъчеше, Томето Лафчис също, тогава бяха истински нещата в Левски. През другото време - щракане с пръсти и харчене на пари. Иска ми се да се спасят, ама как ще се случат такива неща... 

Диксън, Миксън... Наско Сираков е като удавник за сламка, търси вариант, но е опитен човек. Като погледнеш Диксън и Благо, двамата са някъде около 1.40, говорим за 200-300 милиона, недейте. Русата Златка е по-богата от двамата", каза Венци Стефанов след контролата на славистите с Марек, спечелена с 3:0 на стадиона в квартал "Овча купел".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?