Следвайте ни

Крушарски изригна: И аз бих взел пари от Пеевски

viber icon

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, че не вижда нищо лошо в това да купи билети в помощ на Левски. Както е известно, 63-годишният бизнесмен брои 1060 за 106-годишнината от създаването на сините. "Това е просто знак на съпричастност. С тези 1000 лева те не могат да решат проблемите си. На всеки бих помогнал и съм помагал, когато мога. Левски не заслужава да е в това унизително положение. Българският футбол има нужда от силен Левски, за да върви напред. Пожелавам им бързо да си решат проблемите. Преди това обаче трябва да ги елиминираме за Купата", сподели пред репортера ни Крушарски.

Шефът на черно-белите взе отношение и за дарените от депутата Делян Пеевски за Левски: "Ние, българите, сме свикнали с приказката за Нане и Вуте. Трябва най-накрая да погледнем трезво и да тръгнем нанякъде. Дал Пеевски пари, ами и на мен да ми даде и аз ще ги взема. Аз също винаги съм готов, стига да мога, да помагам. Затова съм навсякъде гонен и навсякъде приет. Аванта не съм пускал на никого. В спорта има спортсменство. Аз им помагам на Левски, но и сега ще ги бием за купата. Нещата имат две гледни точки, че имат нужда да им се помогне, а другата е, че ще играем мъжки и ще ги бием. Какъв е проблемът?".

 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Локото се уреди Левски кога?

22.05.2020 | 10:05

Едноличната фирма "Стройпроект" на Христо Крушарски – собственик на пловдивския футболен клуб "Локомотив", ще спасява страната ни от градушки и през следващите четири години. Крушарски притежава 96% от акциите на футболния клуб. Той е сключил на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция "Борба с градушките" на стойност 40 650 000 лева с ДДС, докладван на 12 юни в АОП. Офертата на дружеството е 720 лева с ДДС за една ракета и 2,40 лв. на километър за транспорта им. Оферта за участие в процедурата е била подадена и от военния завод "Дунарит" АД - производител на авиационни, артилерийски и инженерни боеприпаси, както и на продукти с гражданско предназначение като противоградни ракети и др. Дружеството, което се превърна в част от борбата за наследството на КТБ и Цветан Василев, обаче е било отстранено, защото не е доказало, че през последните три години е извършило доставки, сходни на предмета на обществената поръчка. А това е така, защото от 2015 година насам, пак по договор с ИА "Борба с градушките" именно "Стройпроект" изпълнява договор за доставка на противоградните ракети. Тогава фирмата на Крушарски е била единствен кандидат. Контрактът от ноември 2015 г. е за 22 464 000 лева с ДДС. "Посочените от участника договори показват доставка на "неуправляеми авиационни ракети" и на "реактивни снаряди". Въпреки че в становището си участникът подробно е описал принципа на работа на ракетите, това не показва изпълнение на изиксването през последните три години, считано от крайния срок за подаване на оферти участникът да е извършил доставка/и на "противоградни ракети", се сочи що се отнася до "Дунарит" в протокола на комисията, на която е бил възложен изборът на изпълнител. Справка в Търговския регистър сочи, че предприятието "Стройпроект" на Христо Крушарски е заложено като съвкупност в "Юробанк" срещу кредит от 7 млн. лв. В това число влиза и заводът му за противоградни ракети в Стара Загора.

Отговори
0 0

Круша от един дол дренки

22.05.2020 | 09:59

Демек не го интересуват произхода на парите. Прокуратури, ДАНС,НАП.. спят ли още?

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?