Крушарски: Черно тото? Какво е това животно

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че не се занимава със задкулисни сделки. "Ето във Враца, казват, че съм си купил мача. Е, как да стане? Аз ако имам пари, няма да ги дам за такива неща. Вие виждали ли сте "черно тото"? Какво е това животно? Как се говори, без да го докажеш? За мен Георги Илиев е чист, но някой използва момента да ги натопи или да ги излъже. Аз с него не съм говорил на тази тема. Говорихме само за условията и въпросът беше изчерпан. Не ми се вярва да е правил такива простотии", добави Крушарски.

Крушарски също така защити своя футболист Георги Илиев. "Това, което се вижда сега, е част от работата, която вършим от четири години. Бруно Акрапович е немски възпитаник. Моят успех е това, че успяхме да въведем ред и порядък в Локомотив. Не крия, че Ивайло Петев препоръча Акрапович. Поговорихме си пет минути с него и ми стана ясно, че той може да отнеме функциите, с които се занимавах", каза Акрапович. 

"Треньорът трябва да спазва политиката на собственика, защото той дава парите. Сега в школата на клуба има треньори, които спазват изискванията на Акрапович. Вчера имах разговор с Христо Колев, който води техническата подготовка на школата", коментира бизнесменът. 

"За да приемем мачовете от Лига Европа, ми отне много нерви. Парите ги оставям настрани. Проектът за "Лаута" е готов от три години. Трябва държавата да се намеси, за да се направи това, което искаме. Няма да говоря за концесията, защото няма да стане скоро. Не е въпрос на пари, а е въпрос на разбиране и влизане в проблема",  добави още президентът на Локомотив.

"Не вярвам на нищо за Георги Илиев, докато не се убедя сам. Не вярвам, че един футболист на тези години ще се подложи на такова унижение. Всички знаем как ги играем игрите. Бил съм винаги близо до футбола и знаех как се решават нещата - с разбиране. Ако сме единни, ние президентите, няма да има такива проблеми", каза Крушарски.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?