Кой ще води Ботев след оставката на Феро? Вариантита са поне два

Ферарио Спасов ще продължи да изпълнява задълженията си като старши треньор на Ботев. След поражението с 1:3 от Монтана 58-годишният специалист в прав текст обяви оттеглянето си. То обаче може да се проточи във времето, тъй като дори да подаде писмено оставка, няма кой да му я приеме. Клубът е без благодетел, без президент, без изпълнителен директор, без спортен такъв, без административен. Има едно сдружение, чиито лидери се отказаха от ръководни длъжности. Отделно, средствата изтъняват с всеки изминал ден, а задълженията се трупат.

След загубата на „Огоста“ единственият шеф ​- прокуристът Асен Караславов, обяви, че ще обсъдят с ръководството и с Феро неговото напускане. С кое ръководството, не е ясно. Защото такова в Ботев няма. Двама, които се смятаха за част от него - Тервел Златев и Гиздаков, вече обявиха, че не искат да бъдат вписвани.

Иначе вчера са появи информация, че играчите ще вземат пари преди домакинството на Левски. Мачът е в събота от 21:00 часа. Канарчетата ще получат две възнаграждения - за юли и август. Одитът в Ботев наскоро показа, че месечните заплати са над 300 бона, а в момента задълженията в това перо са 600 000 лв.

В Ботев продължава да цари управленски хаос след оттеглянето на Георги Самуилов от клуба, а сега и треньорски, след като Феро подаде оставка. Два дни след това - събота и неделя, нямаше нито едно изказване от клуба в тази насока, а иначе в последно време декларациите по всякакъв повод бяха десетки.

Ако Феро не е премислил и напусне, то Петър Пенчев е най-вероятният временен наставник. В кариерата си Пенчев два пъти води родния си тим като при първия си престой го спаси от изпадане.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?