Кои букмейкъри предлагат най-интересни пазари

В последните няколко години забелязваме, че почитателите на спортни прогнози се профилираха не само в търсенето на най-добрия възможен букмейкър, но и в използването на системата по най-добрия възможен начин. И докато повечето фенове се ориентират повече към промоциите и бонусите, останалите истински почитатели залагат много сериозно на коефициентите и ставките, които се предлагат в платформата. 

Истината е, че макар и бонусите да са фаворити, мнозина обръщат внимание и на лиценза на един букмейкър – в този случай това винаги трябва да е фаворит, както и възможностите, които се предлагат в платформата. Анализаторите ни предлагат един много  сериозен поглед към  Бетуинър - nostrabet.com/betwinner и тук е важно да обобщим, че брандът няма лиценз за страната но е лицензиран, следователно с помощта на VPN можем да се забавляваме съвсем спокойно и да използваме необятното поле от възможности, които се предлагат там. 

За да имаме такива, трябва да разполагаме и с достатъчно спортни дисциплини. Ето защо този букмейкър е събрал около 35 от най-гледаните в света, като се съмняваме, че ще ви се сторят малко, поради простата причина,  че всяка една  дисциплина идва със завидно количество първенства. За пример ще дадем само броят европейски първенства по футбол, придружени с всички останали международни събития. Същото важи и за дисциплини като баскетбола. 

Истината обаче е, че това разнообразие трябва да се подкрепи с разнообразие от ставки. Анализаторите посочват, че общия им брой е над 1500 и една проверка ще ни покаже точно това, след като открием, че дори приятелските срещи идват с огромен брой пазари. Покрай стандартните пазари за краен победител, както и хендикап,  можем да открием и популярния под/над, сценарий за отбелязването на първи гол,  двоен шанс и дори времето, в което ще падне първия гол. Същото важи и за останалите дисциплини, като в зависимост от вида на спортната дисциплина, пазарите се съобразяват с неговата същност. 

Истината е, че няма как да не откриете вашата прогноза, все пак екипът от другата страна се е постарал да разбие всяка една среща на разнообразие от пазарите, като всичко това не може да ни изненада по никакъв начин. Очевидно е, че букмейкърът иска да включи колкото се може повече варианти и това по никакъв начин не ни изненадва. 

И най-важното е, че дори не говорим за количеството промоции, които също не са непознати на лоялните потребители, за  да може самата игра да стане колкото се може по-привлекателна. И нека не забравяме, че докато това е едно от основните изисквания, получаваме и функции като кеш-аут, които да ни позволят бързо и точно редуциране на риска. Както знаем, политиката на букмейкърите се промени значително и вече се говори за забавление, следователно тук потребителят не се санкционира за грешките си,  а просто изтегля свободно залога си срещу минимална такса. В основата продължава  да стои тръпката от играта и емоцията. Имаме и достъп до опцията за  пряко предаване, ако се фокусираме върху залозите на живо, което също е един особено приятен плюс, дори и когато сме в движение. 

Впрочем препоръчваме да се запознаете много обстойно с ревюто на анализаторите, където са посочени всички функции и възможности, които операторът дава на своите почитатели. Точно по тази причина самите спортни фенове дават висока оценка, придружени с мнението на анализаторите. Ако търсите един добър и реномиран букмейкър, който улавя цялата есенция на любимите дербита, може да обърнете внимание на този. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?