Следвайте ни

Кметът с ексклузивна информация за Колежа и стадион Локомотив ВИДЕО

viber icon

Община Пловдив ще търси допълнително финансиране за довършване на стадионите Локомотив и "Христо Ботев". Това обяви днес кметът на града Здравко Димитров.

"Подчертавам! И за единия, и за другия, защото са много чувствителни на тази тема. Не ги деля, както единия стадион трябва да стане, така трябва да стане и другия стадион. Пак казвам- трябва да се обединим и те трябва да се обединят като клубове. Виждате предстоят избори след избори. Аз не виждам ако не е г-н Борисов кой ще обърне такова внимание на спорта. Честно ви казвам, вчера имах среща със спортни деятели, има варианти, които обсъждаме, ако не е правителството, ако не е спортен човек в правителството ще е много трудно", заяви Здравко Димитров.

Относно седелките кметът отново каза, че не може да коментира, тъй като си има специалисти и той не е от ФИФА, за да решава този проблем.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

IQ -ниво на компетентност ли?

IQ -ниво на компетентност ли?

14.05.2021 | 21:17

Отиде коня в ряката!

Отговори
3 0
Нина

Нина

14.05.2021 | 17:20

То футбол няма, те стадиони строят.

Отговори
3 1
Гецов

Гецов

14.05.2021 | 16:54

Абе тъпа-нар, за централната трибуна на Локомотив са нужни 6-7 милиона. Общината може да ги осигури от бюджета си още през следващата година, какво се правиш на ущипана булка!

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?