Карагарен и Луков аут срещу Берое, жестока глоба за Умарбаев

Солена глоба ще трябва да плати халфът на Локомотив Пловдив Парвиз Умарбаев за неприличен жест към публиката на ЦСКА. Националът на Таджикистан бе санкциониран с 3000 лева от Дисципкомисията към БФС. Делегатът на срещата Радовски е описал, че на излизане от терена при смяната си Умарбаев е показал конфигурация от три пръста на червените запалянковци, които преди това го засипаха с псувни и обиди. Умарбаев обаче не е наказан с лишаване от състезателни права.

По един мач санкция отнесоха двама от най-добрите в двубоя с ЦСКА. За натрупани жълти картони за Локо срещу Берое няма да излязат вратарят Мартин Луков, който със серия невероятни спасявания отчая червените нападатели, и крилото Бирсент Карагарен. В неделя те ще стискат палци на съотборниците си от ложата на Лаута. Клубът пък е глобен с 1500 лева за обидни скандирания на публиката по време на срещата.

Далеч по-сурови са наказанията на ЦСКА. Общата глоба за червения клуб е 4300 лева. Армейците ще са без трима основни играчи за мача с Лудогорец. За натрупани картони двубоят с делиорманци пропускат Валентин Антов, Рубен Пинто и Кристиян Малинов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?