Капитанът на Словачко за Локо: Най-трудният противник

Капитанът на ФК Словачко Михал Кадлец сподели, че Локомотив е възможно най-трудният противник за старта на кампанията в Лигата на конференциите. Бившият защитник на Байер (Леверкузен) и Фенербахче допълни, че очаква два много интересни мача. „Това е вторият отбор на българската лига и може би това е най-трудният противник в този етап на турнира. От друга страна, със сигурност ни очакват интересни мачове. В България лидер е Лудогорец, а Локомотив Пловдив е на второ място. Това говори, че ни се падна класен противник и в началото ще бъде огромен тест за нас ", сподели Кадлец, който преди жребия каза, че няма предпочитан противник.

„Определено нямах предпочитания за съперник, но когато разбрах жребия, осъзнах, че всъщност не исках Пловдив. Това е много силен противник, на шансовете са равни, според мен. Отборът, който е в по-добра моментна форма, ще продължи“, каза още Кадлец, за когото това ще бъде премиера не само в Лигата на конференциите, но и срещу българския клуб.

„Играхме с националния отбор в България, но все още не съм играл на клубно ниво с български тим, така че това ще бъде своеобразна премиера“, добави Кадлец.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?