И феновете на Ботев спретват шествие

Жълто-черните искат решение и пари от държавата за стадиона

Феновете на Ботев възобновяват протестните шествия с искане за довършване на клубния стадион край Бирената. Идната събота след мача срещу Черно море те ще излязат с колите си по улиците на Пловдив, за да поискат от управляващите да се спази обещанието и държавата да отпусне средства за дострояване на съоръжението. 
Ето и възванието на жълто-черните без редакторска намеса.

Отново по пътя към дома!

Уважаеми ботевисти,

В резултат на продължаващото отлагане на решение за довършване на строежа на нашия единствен футболен дом – стадион „Христо Ботев“, считаме, че отново настана време за действия.

Като първа стъпка към постигане на целите ни, КПБП организира автошествие след срещата срещу „Черно море“ идната събота – 29.02.2020 г. Маршрутът ще бъде идентичен с този след мача с „Етър“ през Декември 2019.
Повече уточнения ще бъдат оповестени в следващите дни.
Нека бъдем още повече от предишния път и покажем, че няма да спрем да се борим за Колежа, докато той не бъде достроен. Повече от шест години сме засипвани от обещания, че в кратки срокове ще има развитие със строежа на нашия стадион, но особено след събитията в последните няколко месеца няма как да вярваме на друго освен на реални строителни дейности.

КОЛЕЖА ЧАКА! САМО БОТЕВ!”

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Drago

Drago

24.02.2020 | 13:23

Стотици блокирали Пловдив ?100 човека на мача и то при положение че сте в борба за медали??Пълни нещастници сте мишки нищожни и най вече пълни комплексари.

Отговори
1 0
Маричанин

Маричанин

24.02.2020 | 08:23

Кмете и ние искаме нов и модерен стадион.

Отговори
4 1
Спартак

Спартак

23.02.2020 | 22:34

На 01.03. и ние ще блокираме улиците и ще искаме равно финансиране за всички

Отговори
6 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?