Христо Крушарски подготвя страшен тим за Шампионска лига

Президентът на Локомотив Христо Крушарски е напът да изпълни обещанието си и да вкара Локомотив Пловдив в Шампионска лига. Ако не тази година, то поне догодина.  Женският профил на черно-белия клуб от "Лаута" (наричан до септември миналата година ФК "Пълдин") удари в земята конкуренцията у нас, реализирайки пет страхотни трансфера.

Капитанът на един от най-добрите тимове в женското първенство Спортика (Благоевград) - Вероника Гоцева, повлече крак и подписа с Локо.

Последва я атакуващ халф от Латвия. Анжела Лебедова родена в Латвия през 20.11.2003г - позиция десен полузащитник/нападател.

Ангел Славов удари конкуренцията и с два вноса от Гърция. Привлече Хриси Ласкоу - играе като ляв бек и като ляв външен халф и е национален състезател. След нея дойде и Димитра Котти от Агротикос Астерас. Която се чувства най-добре както като десен, така и като вътрешен халф.

Женски футболен клуб Локомотив приключи пролетната си селекция с трансфера на капитана на Латвия Анастасия Рочане. Централната защитничка е родена на 7 юни 1992 година и е играла за ФК Динамо (Рига). Има 40 мача за Латвия, притежава и треньорски UEFA А лиценз.

Цялата тази страхотна селекция на Локомотив 1926 би имала смисъл, ако се запази и догодина, тъй като за тази всички влакове са изпуснати. Черно-белите са на 4-то място в класирането с 6 победи, 1 равен и 2 загуби. Лидерът НСА е с 9 поредни победи. Дори и Локо да успее да победи студентките в Пловдив в 16-ия кръг, те няма къде другаде да загубят.

Любопитен е и фактът, че треньорът на отбора Ангел Славов притежава Лиценз В, но това не би му пречило да води отбора в евротурнирите наесен, тъй като латвийката Рочане има кетап с квалификация едно ниво по-високо и може по документи да е играещ-треньор.

Очертава се любопитна пролет при жените. Пловдивското дерби с Енко е в 15-ти кръг. Хубаво е да се гледат тези мачове, при това не само в очакване двата отбора да си разменят фланелките в края на мача.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?