Гонзо: Гомис има договор за още година, Масоеро не влиза в плановете ни

Обнадеждаваща новина, че Локомотив може да запази един от основните си футболисти, съобщи спортният директор Георги Иванов. Централният защитник Крис Гомис не се яви на първа тренировка, а пред френска медия обяви, че напуска и си търси друг отбор. Той обясни, че е свободен агент, тъй като договорът му с черно-белите е приключил.

"Крис Гомис има договор с Локомотив за още една година. Какво си мисли той и дали някой го е заблудил, са отделни въпроси. Ние го чакаме да започне тренировки. Ако на своя глава предприеме нещо, ние също няма да стоим със скръстени ръце", заяви пред репортера ни Гонзо.

В същото време Иванов обяви, че доскорошният титуляр в отбраната Лукас Масоеро не влиза в плановете за следващия сезон. Аржентинецът напусна след последния мач в Кърджали и съобщи, че си е намерил нов отбор. Впоследствие трансферът му в Шахтьор (Солигорск) пропадна и от неделя той е в Пловдив, за което marica.bg съобщи. 

"Масоеро не влиза в плановете ни. Водим преговори с други защитници. Феновете нека да бъдат спокойни, отборът ще бъде окомплектован за началото на сезона. В близките дни чакаме още играчи. Някои от тях са наблюдавани от дълго време, други ще бъдат на проби", каза още Гонзо.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?