Голям проблем със седалките и терена на Колежа

За проблем със седалките за стадион Христо Ботев алармира собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов, която е водеща в консорциума. Днес ще бъде направена демонстрация, доказваща, че закупените от Община Пловдив преди повече от 7 годините седалки не отговарят на изискванията на новия проект. "Не само са остарели. Тези седалки са купувани за предишния модел. Тези седалки категорично не стават за този проект. Утре (б. р. днес) ще дойде комисия от общината, за да им обясним защо не стават. Ще очакваме реакция от общината.

Вкарваме постоянно все нови хора. До края на седмицата ще има над 120 строители по стадиона. Това, което виждам - поливната система трябва да се запази и трябва да няма проблем. Но трябва да бъдат сменени чимовете. Но те не влизат в поръчката, така че не мога да коментирам.

Козирката има вариант да бъда изпълнена частично, за да може осветлението да остане, където е по проект. Чакаме решението от конструктурите. Ние работим за изпълнение за цялостния проект. Мисля, че ще бъдат осигурени и пари от държавата. Този стадиона трябва да стане, както е картинката", обяви той.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
сКаска

сКаска

08.01.2021 | 05:45

Кви са тия на снимката?!

Отговори
0 0
Ай Канариии

Ай Канариии

05.01.2021 | 22:43

Чимовете няма нужда да се сменят. Дори изсъхнали след няколкомесечно поливане и кастрене ще се възстанови тревното покритие.

Отговори
0 0
ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

05.01.2021 | 13:31

ДА ИЗКАРАТ ДЕСЕТИНА СОПОЛИВИ ЦИГАНЧЕТА ПРЕД ОБЩИНАТА, ПРОШЛЯЦИ ТАКИВА.

Отговори
2 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?