Голям наш тим обяви фалит, после се отметна

ФК Нефтохимик обяви фалит, а след това се отметна само в рамките на един ден. В четвъртък по обяд изпълнителният директор на клуба заяви, че разпуска отбора, заради кризата с коронавируса и невъзможността да осигури издръжка. Той допълни, че разрешава на играчите да си търсят нови отбори. "Разпускаме отбора. Няма кой да плаща заплати, квартири и всичко друго. Ситуацията е много тежка, има по-важни неща в държавата! Който иска, можем да разтрогнем. Който иска, може да отиде на борсата. Който иска може и в неплатен отпуск. Няма как”, написа Москов на профила си в социална мрежа.
В късния следобед обаче от Бургас казаха, че фалит няма, а просто са пуснали играчите да се приберат по домовете.

"Играчите на Нефтохимик не са освободени и отборът ще продължи участието си във Втора лига когато първенството бъде възстановено, съобщи клубът чрез своя сайт. Понеже до момента остава неясно кога ще се случи това ръководството на клуба взе решение футболистите, които не са от Бургас, да напуснат квартирите си и да се приберат при семействата си.

До края на месец март те ще бъдат в отпуск, а през следващия месец, с оглед ситуацията в страната и решението на Българския футболен съюз за шампионата, ще се вземе решение как ще продължи да функционира отборът", обявиха от клуба.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?