Футболът даде още една жертва на COVID - само на 29 г.

Още един млад футболист стана жертва на коронавирусът. COVID-19 уби 29-годишната Кумсал Джилдиз - спортен директор на женския Бурса Агакойспор, която само за няколко дни загуби битката за живота си.

Местният "Хюриет" съобщава, че починалата преди това е имала сърдечни проблеми, което е създало допълнителни условия за бързата й смърт. Футболната асоциация на Турция изказа съболезнованията си към близките й.

Припомняме, че заради вируса-убиец живота си загубиха легендарният президент на Реал (Мадрид) Лоренсо Санс, 37-годишният Андреа Микели от италианския Перголетезе, Кес Бакер – бивш бос на холандския Витес и бившият президент на Олимпик (Марсилия) Папе Диуф.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Нешо Тошков

Нешо Тошков

02.04.2020 | 02:20

От статията не става ясно дали починалата жена е била футболист или спортен директор, а може би и двете ! Но си мисля, че това не е толкова важно - единственото важно е, че е починал още един човек и ми е мъчно за това ! Бог да я прости жената !

Отговори
6 0
Хжжж

Хжжж

02.04.2020 | 18:01

Бог да я прости жената!!!.... НО, тя не е умряла от КВ, а от сърдечните заболявания преди това!! Никой в цял свят не е умрял от този вирус без тежки предходни заболявания!!!

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?