Феро за спряган за Аякс: Мътят главата на момчето

Ситуацията с Неделев е много неприятна, но дано е малката беля, комвнтира контузията на звездата си треньорът на Ботев Ферарио Спасов. Неделев напусна в първите минути на спаринга с руснаците от Чазка в Сиде.

Не можем сега да направим обстойни прегледи, ще ги направим като се приберем в Пловдив.

Като цяло мача не ми хареса като качество на отиграванията. Условията с този терен бяха меко казано отвратителни.

През второто полувреме вкарахме три гола, но това не е най-важното. Момчетата са още тежки след интензивната работа, която извършваме. Андерсон показа с някои действия, че има много талант. Тепърва ще преценяваме, дали ще го привлечем.

Никола Илиев трябва да е с главата си тук, а не да мисли за трансфери. Ако мисли за такива неща, трудно ще мисли за най-важното и да се наложи в отбора. Аз съм против той да бъде трансфериран. Виждал съм много по-талантливи от Коко, но са успявали, защото са били лоялни.

Сега се спекулира с неговите качества. Той не е спокоен със сигурност. Ако питате мен това трябва да се прекрати. Той трябва да избере дали иска да стане футболист или да бъде развеждан като панаирджийска мечка в опит да бъде трансфериран.

Не, не съм разговарял с него, защото когато съм против нещо, няма какво да разговарям. Мътят му главата. Неговите качества не са безспорни, той има много да учи, каза Ферарио по арес на спряганоя за Аякс Никола Илиев. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?